Hur mycket vill du låna?

Representativt exempel: Om du ansöker om ett lån på 25 000:- i 24 månader får du en månadskostnad på 1696,39:- (administrationsavgift på 20:- i månaden tillkommer).
Totalt betalar du 33747,07:- baserat på räntan 29,9, effektiv ränta 38,79%, administrationsavgift 490:-. Kortast återbetalningstid är 2 år och längsta 3 år.

Ansökningsprocess för lån

 • Välj önskat lånebelopp och återbetalningsperiod
 • Fyll i ansökan så hjälper vi dig så snart vi kan
 • Få pengar direkt insatta på ditt bankkonto

Varför Aasa?

Hur mycket får jag låna?

Hur stor summa pengar du får låna beror på dina ekonomiska förutsättningar. Det största beloppet vi erbjuder dig som vill låna pengar är 50 000 kronor. Har du en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar har du goda utsikter att få låna det högsta beloppet.

Att ansöka om ett lån från Aasa kredit

Du behöver ha fyllt 20 år och ha en tillsvidare anställning eller något sorts underlag för en fast inkomst för att lån hos Aasa Kredit.

När du ansöker uppger du:

 • Ditt Telefonnummer
 • En giltig E-post
 • Folkbokförd adress i Sverige
 • Ditt bankkonto

Efter genomförd kreditupplysning får du sedan besked direkt om lånet är beviljat.

Låna pengar - Snabbt & Enkelt!

När du har bestämt dig för att låna pengar från oss går det fort att fylla i och skicka in din ansökan. Först och främst bestämmer du hur mycket du vill låna och vilken avbetalningsplan som passar dig bäst. Lägg märke till hur räntan, återbetalningssumman och de olika avgifterna förändras beroende på vad du väljer. När du har hittat en lösning som passar dig går du till nästa steg. Där fyller du i alla dina detaljer såsom namn, personnummer och mobilnummer. I nästa skede fyller du i din adress och sedan godkänner du att vi gör en kreditupplysning. Vi erbjuder dig att låna pengar snabbt och det innebär att du kan omedelbart bli godkänd när din ansökan är inskickad. Detta gäller på arbetsdagar, det vill säga inom ramen för normala kontorstider. Om din ansökan har godkänts signerar du låneavtalet och pengarna sätts in direkt på det konto som du uppgav inom en arbetsdag. Det är smidigt och snabbt att låna pengar från oss på Aasa kredit.

Låna pengar direkt till kontot

Skillnaden mellan att låna pengar från oss och vanliga banker är att du hos oss sköter hel låneprocessen online. Som tidigare nämnt kan det ta lång tid att få pengarna utbetalda på traditionella banker och det krävs ofta mycket information från dig som ansöker. Hos oss får du pengarna direkt in på kontot inom en arbetsdag efter godkänd ansökan. Det är viktigt att inte låna mer pengar än vad du klarar av att betala tillbaka varför du som låntagare måste uppfylla vissa krav. När din ansökan har skickats in till oss gör vi en kreditupplysning. Där ser vi över dina inkomster för att försäkra oss om att du kan betala tillbaka ditt lån. Går det igenom behöver vi vanligtvis inte någonting mer från dig utan du får då besked om att vi beviljar ditt lån. I vissa fall måste vi begära extra dokumentation, men det är oftast inte nödvändigt. Alla våra låntagare måste uppfylla vissa krav; du måste ha fyllt 20 år och ha en permanent adress i Sverige. Du måste även ha en taxerad, stadig inkomst samt ett aktivt bankkonto och du får inte ha några kreditanmärkningar i UC:s register.

Om Aasa kredit

Vi på Aasa kredit erbjuder lån från 10 000 till 50 000 kronor och alla våra lån är så kallade blancolån. Det kallas även för lån utan säkerhet och innebär att du inte behöver berätta vad du ska använda lånet till eller sätta upp några av dina ägodelar som en säkerhet. Genom oss får du låna pengar till vad du än behöver och vi ställer aldrig några frågor om vad pengarna ska gå till. Din säkerhet är viktig för oss och vi garanterar att dina personliga uppgifter och alla överföringar hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Aasa kredit är en modern banklösning för dig som vill låna en mindre summa pengar snabbt och enkelt. Du kan ansöka om ett lån 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan. När du ska börja betala tillbaka ditt lån skickar vi en faktura hem till dig och på den fakturan kan du även se hur stor del av din skuld som återstår. Vill du kontakta oss gör du det genom vår live-chat, e-mail eller över telefon. Vi svarar gärna på frågor.

Rekommendationer

Jag har inget annat än positiva saker att säga om Aasa Kredit. De var väldigt professionella och jag kommer använda dem igen när jag behöver.

-Sven

Jag har aldrig haft en så bra upplevelse under en så dålig situation. Aasa Kredit slutar aldrig att förvåna mig. Mycket bra kundservice, lätta verktyg på hemsidan, mycket bra företag att göra affärer med. Tack!

-Jors

Mycket professionell personal och det hjälpte oss när vi som mest behövde det! Vi rekommenderar detta företag starkt!

-Sten

  Fördelar

 • kr
  Lån från 10000 - 50000 kr
 • 100% Säkert
 • Din information är säker och trygg
 • Snabb låneansökan
 • Alla lån sker online
 • Omedelbart godkänd
 • Godkänd från samma dag
 • Kontanter direkt insatta