Hur mycket vill du låna?

Hitta bästa lånet för dig!

Hos Aasa kredit kan du som privatperson låna mellan 10 000 kronor och 50 000 kronor helt utan säkerhet. Du kan själv välja hur mycket du vill låna och hur lång återbetalningstiden för ditt lån ska vara. Du kan alltså själv ta fram det bästa lånet för just dina egna förutsättningar och möjligheter snabbt och enkelt. Med detta lån kan du välja att låna i tusenkronorsnivåer. Du kan alltså låna till exempel 21000 kronor. Det vanliga är annars att lånet höjs med 10 000 kronor steg. Hos Aasa kredit finns alltså stora möjligheter att få ett lån som passar just den egna ekonomin och som du har råd att betala tillbaka i tid. Du slipper låna mer än du behöver och hela låneprocessen går snabbt och enkelt vilket ofta är precis det man behöver i en akutsituation. Det bästa är att du inte behöver en särskild ursäkt för att få låna pengar då det är din ensak. Du kan lika gärna låna till en semester som till en ny bil, en hundvalp eller något helt annat. Pengarna kommer snabbt in på kontot när lånet godkänts.

Hur hittar man det bästa lånet?

Aasa kredit erbjuder lån utan säkerhet till privatpersoner. All information som skickas mellan den ansökande och företaget är helt tryggt och säkert överförd. Låneansökan går mycket snabbt och enkelt och sker direkt via internet. Aasa kredit erbjuder lån med låg ränta, där lånen kan anpassas helt efter den ansökandes behov och ekonomi. Låneansökan godkänns som oftast samma dag och pengarna kommer vid godkänt lån direkt in på den ansökandes konto. Lånet är helt säkert att ansöka om och få beviljat. Vi värnar om den ansökandes möjlighet att kunna betala tillbaka lånet genom att stegen lånet höjs i är indelat i tusenkronor istället för tiotusen-kronors steg. Du behöver inte låna mer än du vill och har behov av och har därmed också större chans att kunna betala tillbaka lånet inom den bestämda betalningstiden eller kanske till och med tidigare. Om du inte kan betala tillbaka ditt lånebelopp i tid kan också Aasa kredit hjälpa låntagaren med en avbetalningsplan. Aasa kredit erbjuder också möjligheten att låna ytterligare trots att de tidigare lånen inte är helt avbetalade. Tidigare lån måste dock vara avbetalda med minst 50%. Som låntagare får du dock inte ha några betalningsanmärkningar hos UC.

Vilka typer av lån finns det?

Hos Aasa kredit erbjuds så kallade blancolån i belopp från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor. Lånen ges helt utan säkerhet och du behöver inte lämna några ägodelar som bilar eller hus som säkerhet för att lånet ska beviljas. Du behöver som låntagare heller inte berätta vad du ska ha lånet till. Du kan till exempel låna till en semester eller göra ett akut lån om något oväntat skulle ske. Hos andra banker krävs ofta säkerhet, borgensman eller något för att lånet ska kunna beviljas. För den som vill låna en mindre summa erbjuder Aasa kredit lån som beviljas snabbt och enkelt. Lånet går att ansöka om dygnet runt och ansökan handläggs under arbetstid. Det innebär att beslut fattas omgående och vid beviljat lån får den ansökande pengarna inom en arbetsdag. När det är dags att betala tillbaka lånet får låntagaren en faktura där belopp att betala samt aktuell skuld framgår. Vill du betala av hela sin skuld går detta att göra efter kontakt med kundtjänst helt utan extra avgifter. Vår kundtjänsten kan nås via telefon, live-chatt eller mail och har mycket generösa öppettider.