Hur mycket vill du låna?

Ansök om ett billån hos oss

Vill du köpa en ny eller begagnad bil? Då behöver du förmodligen ta ett lån för att kunna bekosta bilköpet. På Aasa Kredit erbjuder vi billån utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Det enda du behöver göra är att fylla i en ansökan direkt på vår hemsida och skicka in. Uppfyller du våra grundkrav och får lånet beviljat har du pengarna på ditt konto inom två arbetsdagar.

Så ansöker du om ett billån online

Det är enkelt att ansöka om lån på Aasa Kredit och du kan göra det dygnet runt. När du behöver låna till en bil är vårt billån utan kontantinsats ett bra alternativ. Du kan låna upp till 50 000 kronor och välja önskad lånetid direkt på online. När du fullgör din ansökan går det till på följande sätt:

  • Välj ditt önskade lånebelopp
  • Välj din önskade lånetid
  • Fyll i ansökan med den information och de uppgifter vi efterfrågar

Du får besked om lånet beviljas eller avslås inom kort. Vid en godkänd låneansökan överförs pengarna till ditt konto inom bara två arbetsdagar. Vi granskar låneansökningarna under våra öppettider, helgfria vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00.

Lån till bil, motorcykel eller husvagn med Aasa Kredit

Det bästa med våra lån är att du själv bestämmer exakt vad det är du vill använda pengarna till. Vi frågar dig inte om ditt fordonslån finansierar en bil, en motorcykel eller kanske en husvagn. Vi begär heller ingen säkerhet i form av pant, eller en kontantinsats. När du väl fått lånet beviljat och utbetalat är det dina pengar och vi ställer inga frågor om ändamålet. Vi låter heller ingen tredje part få ta del av dina uppgifter eller din ansökan – all information är krypterad och säker. Låna diskret och enkelt med Aasa Kredit redan idag.

Krav som säkerställer ett tryggt lån

Våra lån ställer inga krav på säkerhet i form av pant, men däremot har vi en del grundkrav som måste uppfyllas för att trygga din ekonomiska säkerhet.

Vi tar alltid en kreditupplysning i samband med en ansökan om lån. En granskning av kreditvärdigheten handlar om att kontrollera att du som vill låna har god ekonomi. Det innebär att du har fast inkomst som både räcker till återbetalning av lån och ger dig pengar kvar att leva på i månaden.

Vi betalar inte ut lån till personer som bedöms ha otillräcklig betalningsförmåga och bristande kreditvärdighet. Ett lån som betalas ut till en person med låg kreditvärdighet är helt enkelt inte ett tryggt lån. Har du en betalningsanmärkning eller ett aktivt ärende hos Kronofogden kommer du alltså inte att få lån beviljat hos oss.

Andra villkor i samband med lånet är att du som ansöker ska vara mellan 20 och 80 år gammal samt folkbokförd i Sverige. Har du redan ett aktivt lån hos Aasa Kredit måste du först betala av det innan du kan ansöka om ett nytt. Uppfyller du våra grundkrav är du välkommen att söka billån hos oss redan idag.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar