Hur mycket vill du låna?

Ansök om ett blancolån hos oss

Vill du ansöka om ett lån och direkt få in pengarna på kontot? Vi erbjuder blancolån till dig som vill låna pengar på ett snabbt och säkert sätt. Ansökan gör du enkelt online och vid godkännande får du dina pengar utbetalda inom två arbetsdagar. Välj ett tryggt alternativ och slipp långa väntetider med Aasa Kredit.

Så lånar du hos Aasa Kredit

Det ska inte vara svårt att ansöka om blancolån, det ska vara smidigt och gå rätt till. På Aasa Kredit har vi gjort processen så lätt och säker för dig som vi kan, ansökan går snabbt att genomföra och skicka in. Låneansökan går till på följande sätt:

  • Du väljer ditt lånebelopp
  • Du väljer den tid du vill betala av blancolånet på
  • Du fyller i ansökan med information och efterfrågade uppgifter
  • Du får besked om lånet beviljas eller avslås
  • Vid godkänd låneansökan överförs pengarna till ditt konto

Det är inte svårare än så att ansöka om ett blancolån.

Blancolån – till vad får du låna?

Det bästa med blancolån är att det är helt upp dig själv vad du vill använda pengarna till. Du får alltså låna till vad du vill. Oavsett om det är en renovering, en ny tvättmaskin eller en resa finns vi tillgängliga för dig. Om du uppfyller våra grundvillkor och får din låneansökan godkänd och klar är det fritt fram att använda pengarna till det just du behöver, vill eller måste. Vi ställer inga frågor om ändamålet för ditt lån och din ansökan tas omhand på ett varsamt och diskret sätt där din identitet är i tryggt förvar från tredje part.

Våra krav finns till för din säkerhet

Vi ställer krav på våra kunder. Detta för att resultatet ska bli en trygg och enkel process som gynnar alla parter. Därför tar vi alltid UC, vilket är en snabb kreditupplysning där din kreditvärdighet bedöms. Det är viktigt att du som lånar har en stabil ekonomi och pengar kvar att leva på i månaden, även efter att du betalat av på blancolånet. Har du en betalningsanmärkning i ditt namn kommer du inte att få lånet beviljat eftersom din betalningsförmåga då justerats ned. Ett lån som utbetalas till en person med otillräcklig kreditvärdighet är helt enkelt inte ett tryggt lån.

Fler villkor som behöver uppfyllas är att du är folkbokförd i Sverige med en deklarerad månadsinkomst samt att du är mellan 20 och 80 år gammal. Har du redan ett aktivt lån hos Aasa Kredit behöver du först betala av det innan det är aktuellt med att ansöka om ett nytt. Fler frågor och svar hittar du här.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar