Hur mycket vill du låna?

Information om privatlån och ränta hos Aasa Kredit

Aasa Kredit erbjuder dig att ansöka om lån med den nominella räntan på 29,9 % gällande privatlån. Vi arbetar transparent och vill att du som är i behov av ett snabbt lån ska förstå vad ett sådant kostar. När du fyller i din ansökan ser du direkt på skärmen vad den effektiva räntan blir och hur mycket du ska betala i din första månadsbetalning. Det är inte svårare än så. Ansök om lån redan idag.

Ansök online och se aktuell ränta

När du är i behov av ett lån kan du ansöka online här hos oss på Aasa Kredit. Vi behandlar din ansökan under våra öppettider på helgfria vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00. Du fyller i låneansökan på följande sätt:

  • Välj ditt önskade lånebelopp
  • Välj din önskade lånetid
  • Fyll i ansökan med den information och de uppgifter vi efterfrågar
  • Skicka in låneansökan

Du kan låna upp till 50 000 kronor och med en lånetid som varierar mellan två och tre år. Du kan låna upp till 50 000 kronor och med en lånetid som varierar mellan två till tre år med en effektiv ränta som är från 36,5 % till 45,71 %. När du fyllt i all efterfrågad information kan du se exakt vad ditt lån kommer att kosta och vad månadsbetalningen blir.

Vad kostar lånet?

Vi frågar aldrig våra kunder om vad som är ändamålet med lånet – däremot förklarar vi våra kostnader och villkor väldigt tydligt. Ett representativt exempel på ett lån och dess kostnader hos oss är det som följer:

Om du ansöker om ett lån på 25 000 kronor i 24 månader får du en månadskostnad på 1 696,39 kronor (där en administrationsavgift på 20 kronor i månaden tillkommer). Totalt betalar du 33 747,07 kronor för lånet på 25 000 kronor. Kostnaden baseras på den nominella räntan på 29,9 % och på den effektiva räntan som är 38,79 % samt uppläggningsavgiften på 490 kr.

Generella kostnader för ett lån består alltid av uppläggningsavgiften som är en engångsavgift, administrationsavgiften som du betalar varje månad samt den årliga, fasta räntan som hos Aasa Kredit ligger på 29,9 %.

Våra krav när du ansöker om ett lån

En högkostnadskredit ska villkoras, detta för att vara så trygg som möjligt. Det är även därför ställer vi krav på dig som ansöker om ett lån hos oss. De två viktigaste kraven vi ställer är att du ska ha god betalningsförmåga och god kreditvärdighet. Du ska med andra ord inte ha några betalningsanmärkningar i ditt namn eller ha några aktiva ärenden hos Kronofogdemyndigheten. Vi vill att du som ansöker om ett lån med högsta sannolikhet ska kunna betala tillbaka det – utan att hamna i ekonomisk svårighet eller skuld.

Ytterligare krav är att du ska vara mellan 20 och 80 år gammal vid ansökningstillfället. Du ska bo och vara verksam i Sverige, alltså folkbokförd på en svensk adress och ha en inkomst deklarerad här. Din månadsinkomst ska vara stabil och du ska kunna ha något kvar att leva på efter det att du betalat av på ditt lån. Mer info om vilka villkor som gäller hittar du under

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar