Hur mycket vill du låna?

Samla lån hos Aasa Kredit & sänk din månadskostnad

Gör det enkelt för dig – samla mindre lån och krediter till ett enda lån och sänk din månadskostnad. När du samlar lånen hos oss på Aasa Kredit löser du avbetalningar och mindre skulder med ett enda privatlån. Det ger dig inte bara lägre månadskostnad, utan du får även en högre kreditvärdighet och en bättre översikt.

Få ordning på utgifterna

Har du flera mindre lån att betala av på varje månad? I det fallet spenderar du mycket av dina pengar på onödiga kostnader som avi- och administrationsavgifter. Ett mindre konsumtionslån har ofta högre ränta än andra lån. De tenderar även att ha kortare återbetalningstid, något som gör det viktigt för dig att ha koll på inbetalningarna. Om du väljer att samla lånen hos Aasa Kredit slipper du de olika avgifterna och minskar samtidigt din räntekostnad. Med våra lån och förmånliga lånetid blir processen så mycket enklare från dag ett.

Få ordning på dina utgifter genom att samla alla dina krediter till ett enda lån här hos oss. Vi ser till att din månadskostnad sänks och att du får bättre översikt över din ekonomi.

Gör en kostnadsfri ansökan online

För att samla lånen och lösa dessa krävs det att du gör en ansökan om ett lån som motsvarar den samlade summan. Ansökan sker direkt på vår hemsida och där fyller du även i den information vi behöver för att kunna göra en bedömning av din kreditvärdighet och lånebehov. Processen är enkel och sker på följande sätt:

  • Välj den summa du behöver för att samla lånen till ett
  • Bestäm avbetalningstiden för lånet
  • Lämna information om dig och din ekonomiska situation

Efter att du fyllt i och skickat in din ansökan får du ett snabbt besked om huruvida din ansökan blivit beviljad eller inte. Om ansökan blir godkänd samlar vi inom kort dina lån och krediter hos oss. Då slipper du tänka på alla de andra, mindre skulderna som tickar pengar. Smart och enkelt.

Våra krav på dig

För att samla dina dyra lån och minska månadskostnaden kräver vi att du inte har några betalningsanmärkningar liggandes. Vårt erbjudande ska underlätta din ekonomiska situation, inte betunga den. Vi ser även att du som ansöker om ett samlat lån är mellan 20 och 80 år gammal, är folkbokförd i Sverige och har en deklarerad månadsinkomst. Din ekonomi ska vara stabil och du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden.

Din ansökan är krypterad och dina uppgifter är helt skyddade från tredje part.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar