Hur mycket vill du låna?

Ansök om sms lån – få snabbt besked

När du ansöker om ett sms lån vill du givetvis få besked direkt om lånet har blivit beviljat eller inte. Syftet med den här typen av lån är att det finns tillhands när inget annat fungerar – en ekonomisk nödlösning för den som verkligen behöver det. När du skickar in en ansökan om sms lån till Aasa Kredit får du snabbt besked om huruvida din ansökan blivit godkänd eller inte.

Så fyller du i ansökan om sms lån

Det är lätt att göra en ansökan om sms lån här på Aasa Kredit. Det enda du behöver göra är att fylla i den information om dig och din ekonomiska status som vi begär, samt välja önskat lånebelopp och löptid. Detta sker enligt följande steg:

  • Du väljer summan du vill låna
  • Du sätter avbetalningstiden i antalet månader
  • Du lämnar information om dina ekonomiska förutsättningar

Så fort du skickat in din ansökan till oss digitalt kommer du få ett besked om lånet blivit beviljat eller inte. Svårare än så är det inte. Ansök redan idag.

Till vad får du låna?

Vad får du låna till egentligen? Det är helt upp dig själv. Välj önskat lånebelopp efter din ekonomiska situation och skicka in din låneansökan. Kanske har du stött på en oförutsedd kostnad och behöver ett extra tillskott i kassan? Vad du än behöver pengarna till kan du snabbt och enkelt göra en låneansökan online här hos Aasa Kredit.

Vi frågar inte vad du ska ha pengarna till och sköter hela låneprocessen, från ansökan till utbetalning och fakturahantering, på ett smidigt och diskret sätt.

Villkor för att låna pengar hos Aasa Kredit

Vi erbjuder tryggare lån än många andra i vår bransch. Det innebär att vi inte erbjuder lån till dig som har en betalningsanmärkning eller bristande kreditvärdighet. Vi vill att du ska pengar kvar att leva på varje månad trots att du har betalat av på ett lån, inte hamna i skuld – därför kan din ansökan få avslag om du inte har en stabil ekonomi. Det händer att vi begär kopior på kontoutdrag eller anställningsbevis för att se att du har en stadig inkomst varje månad. I vissa fall kräver vi även att du ska identifiera dig med id-handlingar.

Andra krav vi ställer på alla våra låntagare är att de är mellan 20 och 80 år vid ansökningstillfället. Du ska vara folkbokförda i Sverige och ha en stabil inkomst. Du bör även ha ett bankkonto där pengarna kan sättas in, samt en mailadress att nås på.

Vi gör alltid en helhetsbedömning av din återbetalningsförmåga och det är denna som slutligen avgör om du beviljas ett lån eller inte. Helt för din trygghets skull. Ansök om ett sms lån redan nu.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar