Hur mycket vill du låna?

Ett lån utan säkerhet hos Aasa Kredit

Den ekonomiska lösning många använder sig av när något oförutsett sker är ett lån utan säkerhet. Ett sådant lån är perfekt när du behöver pengar snabbt men inte kan lämna en säkerhet i form av bostadspant. Det är enkelt och smidigt att göra en ansökan här på vår hemsida. Ansök om ett lån hos Aasa Kredit redan idag.

Gör din ansökan enkelt online

Ansökan om lån utan säkerhet gör du direkt på vår hemsida. Processen är smidig och snabb samtidigt som du tydligt ser vad som gäller angående lånevillkor, lånebelopp och ränta. Låneansökan sker i följande steg:

  • Välj ditt önskade lånebelopp
  • Välj den tid du vill betala av lånet på
  • Lämna den information och de uppgifter ansökan kräver
  • Du får snabbt ett besked om lånet blivit beviljat eller avslaget
  • Vid godkänd ansökan överförs pengarna till ditt konto

När kan du ansöka om ett lån?

När du behöver pengar kan ett lån utan säkerhet vara ett bra alternativ, oavsett om det handlar om att ersätta en frys som gått sönder, renovera ett vattenskadat rum eller bara åka på en semesterresa. Vi ställer inga frågor om ändamålet för lånet du ansökt om och det enda vi bryr oss om är att du får dina pengar så snabbt, smidigt och diskret som möjligt.

Du kan ansöka om lån utan säkerhet hos Aasa Kredit dygnet runt. Däremot granskas din ansökan av oss under kontorstider, måndag till fredag.

Så får du lånet beviljat

Ett lån är något som är villkorat och för att få pengar in på ditt konto är det viktigt att just dessa krav är uppfyllda. Vi har satt upp kraven för din trygghets skull och för vårt viktigaste arbete – att vara ett säkert och ansvarsfullt låneinstitut. Vi kräver följande av dig som vill ta ett lån:

  • Vara mellan 20–80 år gammal
  • Vara folkbokförd i Sverige
  • Ha en deklarerad inkomst
  • Inte ha aktiva lån hos Aasa Kredit

Våra lån är trygga och är menade att hjälpa dig som kund. Vi vill att du ska kunna leva på det du har kvar i månaden efter att ha betalat av på ett lån – det är därför vi gör en kreditvärdering och bedömer din ekonomiska status. Med hjälp av en kreditupplysning hos UC utvärderar vi din betalningsförmåga och undersöker om du har några betalningsanmärkningar i ditt namn. Om denna upplevs som svag eller bristfällig kommer du inte att få ditt lån beviljat. Aasa Kredit godkänner heller inte lån till dig som har en betalningsanmärkning eller ett aktivt ärende liggande hos Kronofogden.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar