Hur mycket vill du låna?

Låna pengar snabbt!

Här hos Aasa kredit kan du som privatperson snabbt och effektivt låna pengar direkt. Vi erbjuder lån från 10 000 kronor upp till 50 000 kronor som blancolån. Du kan som låntagare alltså låna pengar snabbt helt utan krav på säkerhet eller redogörelse för vad du ska använda pengarna till. Som privatperson kan du låna pengar snabbt och tryggt utan att behöva oroa dig för att de uppgifter du ger ut ska hamna i fel händer. Under arbetstid beviljas lånen omedelbart och vid beviljat lån betalas pengarna ut till angivet bankkonto inom en arbetsdag. Det är enkelt att ansöka om lånet, och det är smidigt att betala tillbaka det. När det är dags för återbetalning skickas en faktura ut till låntagaren och på fakturan framgår hur mycket som ska betalas och även hur stor skuld som återstår att betala tillbaka. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta kundtjänsten. Vi nås enkelt via telefon, live-chatt eller mail. Kundtjänsten har generösa öppettider och svarar fort på dina frågor.

Få pengarna direkt!

Hos Aasa kredit kan du låna pengar snabbt. Hos en vanlig bank tar det ofta längre tid att få pengarna utbetalda när låneansökan är godkänd och för att ansökan ska godkännas krävs ofta att den som ansöker om lånet ger ut mycket information om sin ekonomi. Hos Aasa kredit får du ut pengarna direkt till ditt konto redan nästa bankdag efter att ansökan blivit godkänd. Först behöver du som låntagare gå igenom en kreditupplysning. Om kreditupplysningen ser bra ut behöver Aasa kredit oftast inte begära in mer dokument. Du måste som låntagare vara minst 20 år gammal när du ansöker om lånet och du måste också ha en permanent adress i Sverige. Som låntagare måste du också ha en fast inkomst och ett aktivt bankkonto. När du vill låna pengar snabbt får du heller inte ha några betalningsanmärkningar.

Låna pengar till Bilköp

Inför vissa inköp behöver du inte låna några större summor utan det kan räcka med en liten komplettering. Hos Aasa kredit kan du låna t.ex. 10 000 kronor fort och enkelt genom en interaktiv ansökningsprocess där du som ansöker kan välja önskat lånebelopp och återbetalningstid. Hittar du en bil kan det vara läge att göra affär. Om du då behöver låna pengar snabbt kan du ta kontakt med Aasa kredit. Hos oss går ansökan och handläggningen fort och de lånade pengarna betalas ut till angivet bankkonto inom en bankdag. Vill du låna pengar snabbt till en bil räcker 10 000 kronor ofta långt och ibland är det bara en kontantinsats som du behöver låna pengar till. Ibland händer det oförutsedda så som t.ex. att bilen behöver repareras då kan 10 000 kronor vara räddaren i nöden.

Låna pengar till Semestern

Aasa kredit erbjuder också ett stort lån på 50 000 kronor. Det är det största lånet som erbjuds och även detta är ett blancolån. Lånet erbjuds alltså helt utan säkerhet till låntagarna. Du behöver inte använda någon ägodel som säkerhet eller någon borgensman för att få lånet beviljat. Lånet beviljas till låg fast ränta och du ser tydligt vilka avgifter som följer med lånet redan i ansökningsprocessen. Detta lån kan vara ett bra sätt att låna pengar snabbt till semestern. Det är även lätt att kostnaderna drar iväg under sommarmånaderna och en snabb och smidig lösning är attraktiv. Då kan ett lån hos Aasa kredit vara en bra lösning. Om du har frågor om ett lån kan du enkelt ta kontakt med kundtjänsten via mail, telefon eller live-chatt.

Låna pengar till Renovering

Ibland ändras våra familjeförhållanden och det stora sovrummet behöver bli uppdelat i två. Kanske skall balkongen glasas in eller altanen byggas ut. Då kan det vara läge att låna pengar snabbt till renoveringen. Ett lån på 20 000 kronor kan passa perfekt till detta. Från bara några timmar efter ansökan till en arbetsdag kan pengarna finnas på ditt konto och du kan snabbt påbörja renoveringen. Du slipper långa och tuffa diskussioner med banken i en redan anstränd situation och du kan istället genom att låna pengar snabbt och enkelt påbörja renoveringen och få din bostad i ordning. Hos Aasa kredit behöver låntagaren inte lämna någon säkerhet utan kan istället fokusera på att få ordning på tillvaron och sedan betala tillbaka lånet i lugn och ro i valt återbetalningsintervall. Smidigt och enkelt.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar