Hur mycket vill du låna?

Lån 10 000 kr snabbt och enkelt.

Ibland behöver du inte låna en stor summa pengar för att lösa ett ekonomiskt problem utan det räcker med ett litet tillskott i kassan. Att låna 10 000 kronor från oss går både snabbt och enkelt. Genom vår interaktiva ansökan fyller du i alla dina detaljer och väljer sedan ditt önskade lånebelopp samt hur lång återbetalningsfrist du behöver. När du har skickat iväg din ansökan gör vi en kreditupplysning och vid denna tidpunkt ser vi även över dina inkomster. Detta gör vi för att försäkra oss om att du kan betala tillbaka lånet och för att du ska känna dig trygg med att göra affärer med oss. På det sättet får du ett lån som passar just dina ekonomiska förutsättningar. Informationen som du anger vid din ansökan är alltid trygg och säker med oss.

Lån 20 000 kr.

Vid vissa tillfällen kan du behöva låna lite mer pengar och då är ett lån på 20 000 kronor en summa som kan passa. Då och då i livet uppstår det kostnader som du kanske inte förutsåg och det kan då behövas lite extra pengar väldigt fort. Vi erbjuder moderna finansieringslösningar för privatpersoner och genom oss kan du få in 20 000 kronor direkt på ditt konto bara några timmar efter din ansökan. Under normal kontorstid ser vi över din låneansökan omgående när vi har fått in den och du får vanligtvis besked direkt om den godkänns eller inte. Godkänns den får du kontanterna insatta på kontot redan samma dag. Istället för att stå i kö på en vanlig bank och vänta på att få prata med någon om att få låna kan du låna från oss direkt från ditt hem. Det är både smidigt och snabbt att låna från oss.

Lån 50 000 kr

Det största lånet vi erbjuder just nu är på 50 000 kronor och precis som med alla andra lån vi har är detta ett blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Det innebär att du inte behöver sätta upp några av dina värdesaker som en säkerhet för lånet och du behöver heller inte uppge vad du ska använda pengarna till. Oavsett om du lånar 10 000 eller 50 000 kronor erbjuder vi dig att låna till en låg fast ränta och när du gör din låneansökan ser du klart och tydligt vilka avgifter som läggs på ditt lån. Uppläggningsavgiften, administrationsavgiften och den årliga räntan är de kostnader som läggs på lånesumman. Alla dessa avgifter är inkluderade i din månadsbetalning som du enkelt betalar in till vårt bankkonto enligt återbetalningstabellen som anges i det godkända kontraktet. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst genom e-post eller telefon för att få reda på mer.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar