Hur mycket vill du låna?

Låna 30 000 kronor hos Aasa Kredit

Behöver du låna pengar? Ansök om ett tryggt och snabbt lån redan idag. Du fyller i ett formulär direkt på vår hemsida och skickar in. Pengarna betalas ut inom två arbetsdagar efter att ditt lån blivit beviljat. Låna 30 000 kronor enkelt hos Aasa Kredit.

Ansök om lån online för snabbt besked

Syftet med att ansöka om lån online är att du snabbt får besked om lånet godkänts – och även pengarna utbetalade kort därefter. På Aasa Kredit kan du ansöka om att låna 30 000 kronor under vilken tid på dygnet du vill. Vi behandlar sedan din ansökan under våra öppettider, helgfria vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00. Du fyller i låneansökan på följande sätt:

  • Välj lånebelopp
  • Välj lånetid
  • Fyll i ansökan med rätt information och de uppgifter vi efterfrågar
  • Skicka in låneansökan direkt på skärmen

Du kan låna 30 000 kronor med en lånetid som varierar mellan 24 och 36 månader. Du väljer själv vilken återbetalningstid som passar dig och din situation bäst. När lånet är beviljat överförs pengarna snabbt till ditt konto.

Vad får du låna 30 000 kronor till?

Vad måste du ange som skäl för att få ett lån på 30 000 kronor godkänt? Svaret är att du inte behöver säga något alls. Vi frågar inte dig vad du behöver pengarna till – ditt lån är helt din egen ensak. Om du behöver låna pengar för att finansiera en renovering, köpa en begagnad bil eller kanske åka på en semesterresa är det ditt fria val. Vi behandlar din låneansökan och lån med diskretion oavsett summa och ändamål.

Ingen säkerhet – däremot grundkrav

Våra låneerbjudanden kräver ingen säkerhet i form av pant, däremot ställer vi ett antal grundkrav på dig för att lånet ska vara så tryggt som möjligt. Du ska ha en god betalningsförmåga och för att säkerställa detta kontrollerar vi alltid kreditvärdigheten genom en kreditupplysning på UC. Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller aktiva ärenden hos Kronofogden. Om du redan har ett lån hos Aasa Kredit ska detta vara fullt återbetalt innan du kan ansöka om ett nytt lån.

Du som ansöker om lånet ska vara mellan 20 och 80 år gammal samt folkbokförd i Sverige. Du ska ha en deklarerad, stabil inkomst och BankID för enkel, digital överföring av pengar. Om du uppfyller kraven och ditt lån godkänns får du dina pengar överförda till ditt konto inom två arbetsdagar. Låna 30 000 snabbt och smidigt med Aasa Kredit.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar