Hur mycket vill du låna?

Låna 40 000 kronor utan säkerhet

Aasa Kredit erbjuder dig att låna 40 000 kronor utan säkerhet. Det du behöver göra är att fylla i en snabb låneansökan online och uppfylla våra grundkrav. Om lånet godkänns får du dina pengar på kontot inom bara två arbetsdagar. Svårare än så är det inte att låna pengar hos oss.

Så ansöker du om ett lån hos Aasa Kredit

Det ska vara enkelt att ansöka om ett lån. Du ska kunna fylla i alla uppgifter direkt via din dator eller smartphone utan att tvingas uppsöka ett bankkontor, som du ofta behöver boka en tid flera veckor framåt i tiden för att få komma till. Hos Aasa Kredit kan du skicka in din låneansökan digitalt efter att du fyllt i den info vi behöver. Du kan dessutom ansöka om lån under vilken tid på dygnet du vill, däremot behandlar vi din ansökan helgfria vardagar mellan klockan 9.00 och 17.00. När lånet godkänns får du dina pengar på kontot inom bara två arbetsdagar.

Du fyller i låneansökan på följande sätt:

  • Välj ditt önskade lånebelopp
  • Välj lånetid
  • Fyll i din ansökan med rätt information och med de uppgifter vi efterfrågar
  • Skicka in låneansökan direkt på skärmen

Du kan låna 40 000 kronor med en lånetid som varierar mellan två till tre år. Du väljer själv den återbetalningstid som passar din situation bäst. Pengarna överförs snabbt till ditt konto när lånet har blivit beviljat och du ser tydligt vad den första inbetalningen kommer att ligga på.

Till vad får du låna pengar?

Du får avgöra helt själv vad du ska använda pengarna till. Oavsett om du behöver köpa nya vitvaror, renovera eller kanske unna dig en solresa under vinterhalvåret är valet helt upp till dig. Vi ställer inga frågor om ändamålet för ditt lån, det enda vi vill säkerställa är att du har rätt kreditvärdighet och inte hamnar i en svår sits av att låna pengar. Låna tryggt och diskret med Aasa Kredit.

Våra grundkrav – för din säkerhet

Lånet på 40 000 kronor kräver ingen säkerhet från dig, däremot vill vi säkerställa att lånet är tryggt och så riskfritt som möjligt för dig personligen. För att få ett lån beviljat hos Aasa Kredit ska du ha en stabil ekonomi och vara mellan 20 och 80 år gammal. Vi kontrollerar alltid UC för att se att du har en god kreditvärdighet och inga betalningsanmärkningar. Har du ett lån hos oss sedan tidigare kan du inte ansöka om ett nytt innan dess att lånet är återbetalt. Du får heller inte har några aktiva ärenden hos Kronofogden.

Fler krav vi ställer är att du som ansöker ska ha en deklarerad månadsinkomst och vara folkbokförd i Sverige. Du ska ha ett mobilnummer, ett bankkonto och ett BankID för enkel identifikation och överföring av pengar.

När din låneansökan blir godkänd överförs pengarna till ditt konto inom två arbetsdagar. Låna 40 000 kronor enkelt med Aasa Kredit redan idag.

Lån från 10 000 - 50 000 kr
Lån från 10 000 - 50 000 kr
100% säkert
100% säkert
Din information är säker och trygg
Din information är säker och trygg
Snabb låneansökan
Snabb låneansökan
Alla lån sker online
Alla lån sker online
Snabba besked
Snabba besked
Godkänd från samma dag
Godkänd från samma dag
Snabba utbetalningar
Snabba utbetalningar